A hasznos és érdekes helyi információk mellett azonnali információközlésre is nyílik lehetőség az új alkalmazásban. A CityApp Sülysáp mind IOS, mind Android (7-es verziótól fölfelé) rendszeren is elérhető.

Egy mai modern településtől szinte kötelező elvárás, hogy „el tudja adni” az értékeit, legyen az kulturális, turisztikai, vagy akár a befektetőknek szóló üzleti érték. Azonban még ettől is fontosabb, hogy az ott élőknek olyan információs támogatást nyújtson, amely megkönnyíti az életet a mindennapok útvesztőiben. Ezekben nyújt segítséget a sülysápiak számára a CityApp Sülysáp.

Az egészen biztos, hogy az x, y és z generáció számára nem kell elmondani, hogy mi is az a városapplikáció, a kicsit idősebbek viszont nem biztos, hogy tisztában vannak az elnevezés jelentésével. Mit is takar egy városapplikáció?

A városapplikáció egy telefonos keretalkalmazás, amely magába foglal minden információt, amire egy városlakónak, vagy turistának szüksége lehet. Kultúra, sport, egészségügy, polgármesteri hivatal, közlekedés, kereskedelem, szolgáltatások, oktatás, látnivalók, hírek, programok. Magyarul, ha valaki letölti a telefonjára az alkalmazást, máris megnézheti, hogy mikor rendel a háziorvosa, vagy milyen rendezvények lesznek az előttünk álló hétvégén – már amikor lehet rendezvényeket szervezni. Az alkalmazás segít abban, hogy mindannyian könnyen hozzájussunk a számunkra fontos, lakóhelyi információkhoz.

Az önkormányzat biztat mindenkit, hogy keressék az alkalmazást a Google Play áruházban és az AppStore-ban! Töltsék le és használják!

Sőt! Egy játékra is hívják azokat, akik letöltik az applikációt. A menüből elérhető játék kérdéseit helyesen megválaszolók és beküldők között összesen 7 db, egyenként 10-10 ezer Ft értékű ajándékutalványt sorsolnak ki, melyek a sülysápi Paradiso Pizzéria és Étteremben válthatók be. (Az ajándékutalványok közül két darab az étterem saját felajánlása.) A játékra 2021.01.31-ig várják a megoldásokat. A nyeremények sorsolására 2021.02.01-én kerül sor.