Tippelj és nyerd meg a díjak egyikét! Az első három helyezett, összesen 50.000 Ft értékben nyer vásárlási utalványt a Paradiso Étterembe. (1. helyezett 25.000 Ft , 2. helyezett 15.000 Ft, 3. helyezett 10.000 Ft)

ELSŐ LÉPÉS – egy gyors regisztráció weboldalunkon

Itt tudsz regisztrálni: https://sulysapma.hu/wp-login.php?action=register

Egy felhasználó név és e-mail cím megadását követően a megadott mail címre egy megerősítő mailt küld rendszerünk, melyre klikkelve lehet beállítani a fiók jelszavát.

Bejelentkezés az oldalra: https://sulysapma.hu/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Fsulysapma.hu%2Feuro-2021-tippjatek-igy-tippelunk-sulysapon%2F

Ez követően kezdetét veheti a tippelés.

Meccs eredmények megtippelése

A tipp játék oldalon minden mérkőzésre le lehet adni a végeredmény tippjét. Fontos, hogy a mérkőzés kezdetét megelőzően 15 perccel zárul a tippelési lehetőség. A tippelést követően az oldal alján a MENTÉS gombbal zárul a tippelés. A mérközés kezdete előtt később bármelyik tipp megváltoztatható!

 • Teljes pont 5 pont
  az a pontszám, melyet a felhasználó kap, ha eltalálta egy mérkőzés pontos kimenetelét.
 • Totó pontszám 2 pont
  a pontszám, melyet a felhasználó kap, ha eltalálta egy mérkőzés eredményét (győzelem, döntetlen, vereség), de a gólok számát nem. 
 • Gól bónusz 1 pont
  extra pontok, melyeket a felhasználó kap, ha az egyik csapat góljainak számát eltalálta. Ezt az értéket a tippjáték számításainál is felhasználjuk.
 • Gólkülönbség bónusz 1 pont
  extra pontok, melyeket a felhasználó kap, ha egy mérkőzés gólkülönbségét eltalálta. Csak azoknál a mérkőzéseknél ját, ahol győzelem a végeredmény, csak a totó-pontokon felül. 

Azonos eredmények rangsorolása

Ha a több játékosnak azonos pontszáma van, akkor a következő sorrend alapján rangsorolunk

 1. Teljes pontok
 2. Totó pontok

Az élő, aktuális ranglista az alábbi linken mindig figyelemmel kísérhető! https://sulysapma.hu/ranking/