A felnőtt távokra további nevezéseket már nem tudunk fogadni! A nevezési felület a felnőtt távokon (3,7km; 10,7km; félmaraton) lezárt.

További nevezéseket ezekre a távokra a rendszer már nem fogad! Helyszínen történő nevezésre nincs lehetőség! Ha még nem tetted kérjük, a részvételi díjak befizetéséről is eddig az időpontig gondoskodj, a befizetéshez szükséges számlaszámunk a versenykiírásban megtalálható.

Az egyéb tőlünk független vis major helyzetektől eltekintve csak akkor halasztjuk el a versenyt, ha a koronavírus okán kormányrendeletben szabályozott tiltások miatt nem tudjuk a meghirdetett napon megrendezni! Bízunk benne, hogy erre nem kerül sor! Ebben az esetben a részvételi díjak nem vesznek el.

Az elhalasztott Sülysápi Futónapra, vagy más futóeseményünkre 2021. december 31-ig felhasználható, a részvételi díjat jóváírjuk. A nevező kérésére levonások nélkül visszautaljuk a befizetett részvételi díjat. Ellenőrizd a nevezési felületen az eddig nevezettek listájában a nevezésed állapotát! Ha nem tudsz részt venni a futóeseményen, kérjük, töröld a nevezésed, lehetőséget teremtve ezzel olyanoknak, akik szeretnének indulni, de már nem volt lehetőségük nevezni a betelt létszám miatt.V

Versenykiírás itt:

http://www.tapiomenti-tomegsport.hu/images/sulysapifutonap/2020/14_sulysapi_futonap_versenykiiras09.21.pdf

Jó egészséget és jó felkészülést!