Az elmúlt héten is a rendelkezésre álló oltóanyag mennyisége alapján zajlott az oltás Sülysápon. A legnagyobb és kissé talán lemaradt háziorvosi körzetben jutottak legtöbben oltáshoz, de a másik két körzetben is folytatódott az oltás.

Háziorvosaink beszámolói szerint az egyes körzetekben az alábbiak szerint alakultak a számok a múlt héten:

Dr. Molnár Tímea: a körzetben az elmúlt héten 50-nel nőtt a beoltottak száma és április utolsó hetében várhatóan 75 egységnyi oltóanyaghoz jut Molnár doktornő. Ezek beadását követően még mintegy 120 fő lesz a körzet oltási listáján, akik még az első oltásukra várnak. A körzetben egyébként 67%-os a regisztráció és folyamatosan emelkedik. A regisztráltak 79%-a már megkapta az első oltását.

Dr. Pesti László: Az elmúlt héten 28 fő oltása történt a rendelőben. A körzet regisztrációs adatairól nem kaptunk adatot, így a regisztráltak arányáról és az átoltottsági arányról nem tudunk beszámolni.

Dr Fábián Gábor Péter: A körzet betegei közül 124-en kaptak oltást az elmúlt héten. A körzet regisztrációs adatairól nem kaptunk adatot, így a regisztráltak arányáról és az átoltottsági arányról nem tudunk beszámolni.

Kérjük, hogy aki még nem tette meg, az regisztráljon a védőoltásra a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, mert a járványból egyedül a védőoltás jelenti a kivezető utat.