Felnőtt labdarúgó csapatunk szeptember 10-én a szomszédba látogatott, a kókai együttes ellen léptünk pályára, ahol mintegy 200 néző kísérte figyelemmel az összecsapást.

Első alkalommal kellett a fiúknak a felnőttek között, a hazai pálya biztonságát nélkülözni. Ez azonban nem látszott a mérkőzés kezdetén, hiszen már a 9. percben vezetést szereztünk: Mészáros Csaba találatával jelezte a csapat, hogy bizony a három pontért látogattak Kókára.

A folytatásban pedig egészen egyértelművé tették a srácok, hogy ennek a mérkőzésnek csakis sülysápi győzelem lehet a vége: a 11. percben Bíró Ákos Csaba, majd a 18. percben ismét Mészáros Csaba talált az ellenfél kapujába. A félidőre így magabiztos, három gólos előnnyel vonulhattak pihenőre a fiúk.

A második félidőben a sok kimaradt sülysápi helyzet ellenére már nem született több sülysápi gól, de a kókaiak egyszer betaláltak, így szépíteni tudtak az eredményen.

Végeredmény:

Kóka KSK – Sülysápi Gyerekfoci 1:3

A mérkőzés érdekessége volt, hogy mindkét oldalon kimaradt egy-egy tizenegyes.

Csapatunk két forduló után, két győzelemmel, 6 ponttal, 12-3 gólkülönbséggel az első helyen áll a bajnokságban.

A góllövő listán pedig Katona Márton és Mészáros Csaba 3-3- góllal a lista harmadik helyén, míg Bíró Ákos Csaba 2 góllal a lista 5. helyén áll jelenleg.

A folytatásban szeptember 17-én vasárnap 16 órakor az Úri KSK csapatát fogadjuk a Malom utcai sportpályán. Úri eddig egy győzelemmel és egy vereséggel a lista 7. helyén áll jelenleg.

HAJRÁ SÜLYSÁP!