A Pest megyei vöröskeresztesek járványügyi védekezésének támogatására február elsején elindult az adománykampány, amelyben COVID Harcos ajándékokkal lepik meg a felajánló segítő angyalokat – adta hírül a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete.

“A mindennapok során megváltoztak a vöröskeresztes feladataink, illetve a munkavégzési körülményeink, amelyek bizony további korlátokat és kihívásokat jelentenek annak érdekében, hogy minél többet tudjunk segíteni. Ez alkalommal a munkavállalóink védőeszközeinek támogatásához kérünk segítséget! 

Pest megyében a szociális ellátórendszerünkben hajléktalanokat ellátó intézményeket, Családok Átmeneti Otthonait illetve utcai gondozó szolgálatot tartunk fent. Emellett teljes Pest megyét lefedve 7 területen tevékenykednek területi kollégáink, Budapesten pedig az Igazgatósági csapat tartja a frontot. 

75 munkavállalónk dolgozik a Pest megyei csupaszív csapatban a szociális segítségnyújtás, gyermekvédelmi feladatok, segélyezési akciók, elsősegély oktatás, bemutatók és vizsgáztatás, véradásszervezés és emblematikus tevékenységek kapcsán. Az ő védelmük érdekében folyamatosan biztosítanunk kell a védőfelszerelést és a fertőtlenítő szereket, amelyek sokszor nagyobb kiadásokat jelentenek. 

Ezért egy szuper adománygyűjtő kampányt indítottunk a limitált ajándékkészlet erejéig.

Amennyiben az adományozó kitölti az űrlapot és 2000 Forint felett támogatja Szervezetünket a megadott számlaszámunkra utalva, most szuper COVID Harcos maszkot, Superhuman nyakpasszt, vagy Felület/Fertőtlenítő Hősvegyületet tudunk hálás szívvel eljuttatni.

További információ és űrlap:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehX9V_mML5MpPadoMl0-521nt3MOToIUkHRWb4BZU4xOP-bA/viewform