A 15. Pest Megyei Ifjúsági (U20-as) Futsal7vége, II. osztály, Kelet 3. fordulóban az eddig pontveszteség nélkül az élen álló sülysápi csapat az SK Tóalmás csapatával találkozott. Természetesen újabb győzelemre számítottunk.

Várakozásainkra azonban alaposan rácáfolt az ellenfél csapata, akik a 4. percben már 2:0-ra vezettek. Csapatunkat ez némileg megzavarhatta, ám ezt követően szépen születtek a gólok: előbb szépítettünk, majd kiegyenlítettünk és a vezetést is átvettük. Ferenc Dávid az 5. percben 1:2-re módosította az állást, majd Béres Balázs egyenlített a 7. percben. A 11. percben szintén Béres Balázs volt eredményes, így ekkor már 3:2-re vezettünk.

Fordulás után, a 32. percben egyenlített a tóalmási gárda, majd 5 percre rá ismét Béres Balázs volt eredményes, így ismét mi vezettünk. Sajnos nem sokáig, mert néhány másodperccel később egyenlítettek ismét a tóalmásiak. Mivel a hátralévő néhány percben már nem esett gól, így döntetlennel vonultak öltözőbe a csapatok, egy fordulatos mérkőzés után.

Gólok: Béres Balázs (3); Ferenc Dávid

A gólszerzőkön kívül pályára lépett még: Vajda Szabolcs, Seprős Szilárd, Földi Bence, Ferenc Péter, Lénárt Ádám, Gindl Szabolcs, Laczkó Levente, Katona Márton

Edző: Béres László

Szép volt fiúk!

Hajrá Sülysáp!