A közösségileg létrehozott és szerkesztett honlap a www.sulysapma.hu címen érhető el.

Elindítottuk új, közösségi szerkesztésű, sülysápi híroldalunkat.

A sulysapMA.hu egy helyi, közösségi hírportál, ami elsősorban a sülysápiak életéről szeretne tájékoztatni, de fontosnak tartjuk az itt élők számára érdekesnek és hasznosnak gondolt tartalmak publikálását is.

Régóta éreztük már egy ilyen oldal hiányát. Tartalmaink nagyrészt helyi témák lesznek, de teret szeretnénk adni véleménycikkeknek és a nem helyi, de az ittenieket érintő híreknek is. Szerkesztői közösségünk nemzeti és lokálpatrióta elkötelezettségű.

A sulysapMa.hu egy KÖZÖSSÉG.

Nem csak rovatszerkesztőink, hanem mindazok, akik szeretik Sülysápot, itt érzik otthon magukat, és szeretnék szebbé, jobbá tenni városunkat. A napi hírközlés mellett nagy figyelmet szeretnénk fordítani helytörténetünk megismerésére és civil közösségeink bemutatására is azért, hogy egyre jobban magunkénak érezhessük Sülysápot, és egyre otthonosabban mozogjunk benne.

Honlapunkat a www.sulysapma.hu internetes címen érhetik el. Fontos, hogy jelenleg még amolyan “béta-verzióban” üzemelünk, így az esetleges hibákért elnézést kérünk! Minden javító szándékú észrevételt szívesen veszünk.

Megtisztelő figyelmetekre számítunk!

A szerkesztők