A megyei felnőtt focibajnokságokban azt szoktuk meg, hogy hétvégente vannak a fordulók, hiszen a játékosok a munkájuk mellett jobbára csak hétvégén tudnak meccseket játszani. Idén azonban a foci EB miatt minden bajnokságban, így a megyei III. osztályban is rohamtempóban kell lejátszani az utolsó fordulókat. Csapatunk ezért nem csak az elmúlt hétvégén, de az azt követő szerdán (2 nappal ezelőtt) is pályára lépett.

Ráadásul mindkét meccsünkre „idegenben” került sor, így különösen értékes s begyűjtött 6 pont. De lássuk a részleteket:

A hétvégén Inárcsra látogattunk. Az inárcsi csapat a 6. helyről, mi a 4.-ről vártuk a találkozót. A 60. percig teljesen kiegyenlített volt a találkozó, legalábbis ami az eredményt illeti. A játék képe alapján azonban inkább az látszott már az első félidőben, hogy a mieink óriási mezőnyfölénye előbb vagy utóbb gólokban is meg kell mutatkozzon.

A hazaiak szerezték meg a vezetést a 8. percben és a mezőnyfölényünk ellenére több mint 20 percet kellett várni az egyenlítésre: Béres Balázs a 29. percben szerzett góljával tehát egyenlő lett ismét az állás és ezzel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő elején már a mieink szerezték meg a vezetést Simon Ádám góljával, amit ugyan még kiegyenlítettek a hazaiak, de e a mérkőzés hajrájában még három gólt sikerült szereznünk (Béres Balázs kétszer, Trabak Máté egyszer volt eredményes), így mondhatni, fölényes győzelmet arattunk.

Inárcs VSE – Sülysápi SE 2:5 (1:1)

A következő – hétközi – mérkőzésre szerdán került sor Úriban. Úri ugyan most nem annyira erős a bajnoki szereplése alapján, de azért egy Úri – Sülysáp meccset soha nem lehet leírni. Nem is vették félvállról a meccset a srácok, végig kézben tartva az irányítást két gólos győzelmet arattak Béres Balázs és Veres I. László góljaival.

Úri KSK – Sülysápi SE 0:2 (0:1)

Három fordulóval a bajnokság vége előtt csapatunk a negyedik helyen áll és ennél rosszabb helyen már nem is végezhet. A harmadik hely elérésére azonban még mindig van esély, mivel Abony mindössze egy ponttal előzi meg a sülysápi csapatot.