Május 19-én U19-es focistáink hazai pályán szerepeltek Tápiószele ellen a Pest megyei U19-es II. osztályú bajnokság Délkeleti csoportjában. A tápiószelei csapat a bajnokság jelen állása szerint a harmadik, a mieink az első helyen várták a találkozót, így egyértelműen mi voltunk a mérkőzés esélyesei.

A srácok esélyeshez méltó játékkal hozták is a “kötelezőt”: 6:3 arányban legyőzték Tápiószele csapatát.

A mérkőzés nem indult jó ma mieink számára, ugyanis már az 5. percben hátrányba kerültünk. Sőt, a 12. percben már 2:0-ra vezetett ellenfelünk. Szerencsére még az első félidőben magára talált csapatunk és magabiztos vezetést szerzett az első 45 perc utáni pihenőre. Bíró Ákos találatával sikerült szépítenünk (1:2), majd Ferenc Dávid egyenlített (2:2), majd ezt követően Farkas Bálint És Béres Balázs góljaival 4:2-re alakult az állás, ezzel vonultak pihenőre a csapatok.

A mieink a második félidőt ott folytatták, ahol az első félidőben abbahagyták a játékot, hiszen az első félidőben az utolsó gólt szerző Béres Balázs volt ismét eredményes a második félidő elején, 5:2-re növelve előnyünket. A mérkőzés hajrájában még sikerült szépítenie a szelei csapatnak, azonban Béres Balázs harmadik találatával a 83. percben beállított a végeredményt.

Sülysápi Gyerekfoci SE – Tápiószelei SE 6:3 (4:2)

Gólszerzők: Bíró Ákos, Ferenc Dávid, Farkas Bálint, Béres Balázs(3)

A gólszerzők mellett pályára lépett még: Vajda Szabolcs, Ferenc Péter, Seprős Szilárd (Lénárt Ádám), Béres Kristóf, Laczkó Levente( Dóczy Kornél), Gindl Szabolcs, Farkas Balázs, valamint Gáspár Lajos (Bíró Ákos helyett) és Szücsi Nándor (Ferenc Dávid helyett)

Edző: Béres László

A hátralévő egy mérkőzésen legalább egy pontot kell szerezniük a fiúknak, hogy megőrizzék az első helyet és aranyérmet szerezzenek!

Szép volt fiúk! Hajrá Sülysáp!