Bár még három forduló hátravan a 15. Pest Megyei Ifjúsági (U20-as) Futsal7vége, II. osztály, Kelet csoport felsőházi rájátszásból és csapatunk egyelőre a második helyen várja a folytatást, mégis bizakodva várhatjuk a következő három fordulót, mivel a legnagyobb riválist is viszonylag könnyedén győztük le múlt vasárnap, a Nagykátán megrendezett mérkőzésen és lemaradásunk mindössze egy pont, miközben egy meccsel kevesebbet játszottunk.

A mieink 5, ellenfelünk 6 cserével érkezett a mérkőzésre. A sülysápi srácok már az első percben megszerezték a vezetést Földi Bence találatával és a gyors gól talán kissé meg is zavarta ellenfelünket, akik a 5. percben egyenlítettek, de lényegében ekkor volt utoljára szoros ez a meccs. Sorra jöttek a sülysápi gólok: Földi Bence az 6.; Lénárt Ádám a 7.; Seprős Szilárd a 8.; Béres Balázs pedig a 11. percben szerzett gólt. A 12. és 13. percben a turaiak még szépítettek (5:3), majd a mieink részéről Lénárt Ádám és Béres Balázs talált még a kapuba a félidő előtt.

Az első játékrész után tehát 7:3-ra vezettünk. Fordulás után a 35. percben egy öngóllal növeltük az előnyt és a 39. percben Seprős Szilárd állította be a 9:3-as végeredményt.

Sülysápi Gyerekfoci SE – Turai VSK 9:3 (7:3)

Gólszerzők: Földi Bence (2); Lénárt Ádám (2); Béres Balázs (2); Seprős Szilárd (2); Penderik Erik (öngól)

A gólszerzőkön kívül pályára lépett még: Vajda Szabolcs Barnabás, Ferenc Péter, Katona Márton, Dóczy Kornél, Laczkó Levente Máté, Ferenc Dávid

Edző: Béres László

Edzői értékelés: “Győzelem a felsőházi csoport rangadón. Csapatunk óriásit küzdött, a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket.”