A sülysápi U20-as futsalcsapat sokáig az aranyéremre is esélyes volt a 15. Pest megyei ifjúsági (U20-as) futsal7vége, II. osztály, keleti csoportjában. A rájátszás hajrájában, az utolsó két mérkőzés azonban nem a tervek szerint alakult. Az első fordulóban a tóalmásiak kérésére elhalasztott mérkőzést kellett pótolni február 23-án:

Sülysápi Gyerekfoci – SK Tóalmás-TT Sport 3:5 (1:3)

Ellenfelünk hazai pályán lépett pályára, hiszen a mérkőzést Tóalmáson, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték. Csapatunk végig futni kényszerült az eredmény után, hiszen ellenfelünk már az első percben előnyhöz jutott és előnyét mindvégig tartani tudta. Csapatunk 3 gólját Béres Balázs, Lénárt Ádám és Seprős Szilárd szerezték.

Béres László (edző) értékelése: “Ma este sajnos ellenfelünk könyörtelenül kihasználta hibáinkat! Jár a gratuláció a tóalmási fiúknak! Vasárnap a Tura csapata ellen igazi döntőre készül csapatunk! Izgalmas mérkőzésre számítunk!”

Az utolsó, mindent eldöntő fordulóra február 28-án, Kókán, a Berki Krisztián Sportcsarnokban került sor. Az ellenél a Tura csapat volt és a mérkőzés előtt egy ponttal álltak előttünk, így nekik akár a döntetlen is elegendő volt a végső győzelemhez, ugyanakkor a mieink számára is adott volt a lehetőség az aranyérem megszerzésére egy esetleges győzelem esetén.

Tura VSK – Sülysápi Gyerekfoci 7:4 (4:2)

Ez a mérkőzés pedig kifejezetten jól indult számunkra, hiszen az 1. percben Ferenc Péter, míg a 6. percben Seprős Szilárd góljaival már 2:0-ra vezettünk. A folytatás már kevésbé volt rózsás: ellenfelünk a 11.és 15. percben szerzett gólokkal kiegyenlítette az állást, majd a 19.; 20.; 25.;26. percekben szerzett gólokkal 2:6-ra alakította az állást. A 33. és 34. percben Gindl Szabolcs két találatával még visszatért a remény, hogy megfordítható még ez a meccs, de sajnos újabb gólokat már nem sikerült szereznünk, míg ellenfelünk a 38. percben beállította a végeredményt.

A gólszerzőkön kívül pályára léptek még: Vajda Szabolcs, Béres Balázs, Földi Bence, Katona Márton, Lénárt Ádám, Dóczy Kornél, Laczkó Levente.

Edző: Béres László

Edzői értékelés: “Gratulálok a CSAPATNAK ! Erős mezőnyben lettünk ezüstérmesek! A srácok minden mérkőzésen a legjobbjukat nyújtották ezért jár az elismerés nekik! Folytatás nagypályán, ahol ismét a legfényesebb érem megszerzése a cél!
Hajrá SÜLYSÁP! Hajrá Gyerekfoci!”

Egyetértve a csapat edzőjével, mi is gratulálunk a fióknak az ezüstérem megszerzéséhez és hasonlóan eredményes játékot kívánunk a hamarosan induló nagypályás küzdelmekhez!

Hajrá Sülysáp!