A sülysápi futsalos srácok február 16-án, kedden este a tóalmási sportcsarnokban játszották soron következő mérkőzésüket a házigazda SK Tóalmás csapata ellen. A 19:00 órakor kezdődő mérkőzés számunkra jól indult, ugyanis a 6. percben Béres Balázs góljával megszereztük a vezetést, majd Földi Bence 9. percben elért találatával megdupláztuk előnyünket. Ezt követően azonban a tóalmásiak magukra találtak, és két gyors góllal a 10. és 11. percben kiegyenlítették az állást. Három perc múlva azonban már ismét vezettünk. A 14. percben Földi Bence szerezte meg ismét a vezetést a mieinknek, majd a 16. percben ismét Béres Balázs volt eredményes. A félidőben 4:2-t mutatott az eredményjelző. A második félidőben, a 22. percben a tóalmásiak ismét a nyomunkba próbáltak eredni, és szépítettek (4:3). A mieink sorra dolgozták ki a helyzeteket és több esetben eredményesen fejezték be azokat. A 23. percben Ferenc Péter, a 24-ben Földi Bence, majd a 32. percben ismét Földi Bence szereztek gólokat, míg a tóalmásiak csak szépíteni tudták az állást a 29. percben elkért góljukkal.

SK Tóalmás – Sülysápi Gyerekfoci 4:7 (2:4)

A mieinknél tehát a gólokat szerezték: Földi Bence (4), Béres Balázs (2), Ferenc Péter

A sülysápi csapatban a gólszerzőkön kívül páláyra lépett még: Vajda Szabolcs, Katona Márton, Lénárt Ádám, Dóczy Kornél, Ferenc Dávid, Seprős Szilárd, Laczkó Levente

Edző Béres László

Edzői értékelés: „A múlt heti, Tura elleni győztes meccsen látottakat is sikerült felülmúlni még jobb játékkal. Ezzel még közelebb kerültünk a legfényesebb éremhez! Igazi CSAPAT voltunk! Gratulálok a srácoknak!

Folytatás szombaton Nagykátán Jászberény ellen…..

Hajrá SÜLYSÁP!”

Szép volt fiúk!