Számunkra a harmadik forduló augusztus 29-án, vasárnap délután Zsámbokon került megrendezésre. 

Az ellenfél nem hazudtolta meg magát, ugyanazt a durva játékot alkalmazta mint az előző szezonokban. 

A mieink próbáltak alkalmazkodni ehhez a stílushoz, de sajnos nem úsztuk meg sérülés nélkül, a 20. percben Béres Balázst a kapus elkaszálta így csapatunk cserélni kényszerült. Az akció vége 11-es lett, melyet SImon Ádám magabiztosan értékesített. 

Az első félidőben sok nagy helyzetet is kihagyott a csapatunk, amely meg is bosszulta magát, mert a félidő vége előtt az ellenfél kiegyenlített, szintén egy tizenegyesből.

Félidő: 1-1

A második játékrészben csapatunk magabiztosabban lépett pályára, amely gólokban is megmutatkozott. Az 54. percben Szűcs Dávid növelte egy gólosra az előnyünket, majd a 91. percben Veres István László biztosította be a győzelmünket. 

Sajnos a második félidő végén Simon Ádám a combjához kapott, így őt is le kellett cserélni sérülés miatt. 

Végeredmény: Zsámboki SE   –   Sülysápi SE  1-3 (1-1)

Góllövők: Simon Ádám, Szűcs Dávid, Veres István László

Pályára lépett még: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Béres Kristóf, Nagy István, Katona Márton, Béres Balázs, Trabak Máté, Simon Lajos.

Csereként beállt: Vasadi Róbert

A cserepadon helyet foglalt még: Dóczy Kornél és Ill Gergely

Edzői értékelés:Rengeteg helyzetet kidolgozva és kihagyva nyertünk, egy igen durva és sportszerűtlen ellenféllel szemben. Sajnos két játékosunk is megsérült, akiket le kellett cserélni. Jővő héten rangadó lesz hazai pályán amire reméljük, hogy sokan kilátogatnak.

Hajrá Sülysáp!