Vasárnap kora délután játszotta le az utolsó őszi mérkőzését csapatunk Farmoson. Ezt az összecsapást az első fordulóban kellett volna lejátszani, de az ellenfél csapata halasztást kért.  

A pálya talaja és a labda is rendkívül alacsony szintet képviselt, így lényegében mindkettő alkalmatlan volt a szokásos játékunk megvalósítására, ezért sokszor ívelgetésre volt szükség. A mérkőzést csapatunk magabiztosan uralta, nem hagyott esélyt az ellenfélnek. A 15. percben Vasadi Róbert góljával vezetést szereztünk és ezzel a találattal a félidei eredményt is beállítottuk. Rengeteg helyzetet alakított ki csapatunk, de a pálya az esetek nagy részében mindig megtréfálta a játékosokat, így több találat nem született az első félidőben.

A második félidőt jól kezdtük, az 50. percben Béres Kristóf higgadt megoldásának köszönhetően megdupláztuk előnyünket. A folytatásban szintén nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos ezeket nem sikerült gólra váltanunk. Az ellenfél csapata a végén még szépíteni tudott, de a mérkőzés végkimenetelét ez már nem befolyásolta.

Végeredmény: SK Farmos  –  Sülysápi SE 1-2 (0-1)

Góllövők: Vasadi Róbert, Béres Kristóf

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Vasadi Róbert, Simon Ádám, Katona Márton, Szűcs Dávid, Béres Balázs, Trabak Máté, Simon Lajos

Csereként beállt: Béres Kristóf, Laczkó Levente

Kispadon helyet foglalt még: Ill Gergely, Veres István László

Edzői értékelés: “Kritikán aluli pálya, labda és játékvezetés. Így is sikerült nyerni, ami ezek fényébe nagyon jó eredmény. Sikerült a dobogóra odaérnünk, amit terveztünk. Tavasszal még egy lapáttal rápakolunk és meglátjuk mire lesz elég!”

Labdarúgó csapatunk ezzel a győzelemmel a második helyen zárta az őszi szezont 32 ponttal, a szintén 32 pontos, de jobb gólkülönbséggel rendelkező Tápiógyörgye mögött.

Hajrá Sülysáp!