Labdarúgóink a hatodik fordulóban Szentmártonkátára látogattak, ahol az első félidő nem úgy alakult, ahogy azt megszoktuk: máskor az első félidő végén már több gólnyi előnyben voltunk, most azonban 0:0-val mentek pihenni a srácok.

A védelem tengelyéből hiányzott az eltiltott Tóth Tamás, de a többi körülmény sem volt ideális. Ahogy az egyik szurkoló mondta: “kellemetlen volt az időjárás, a pálya és az ellenfél”.

Mindezek ellenére a fiúk – ha nehezen is – végül hozták a várt eredményt: Szűcs Dávid és Béres Balázs góljaival 2:0-rá nyertünk, továbbra is megőrizve a 100%-os mérleget.

Szentmártonkátai SE – Sülysápi Gyerekfoci 0:2

Riválisunk a MozGo-Nagykőrös csapata szintén nyerni tudott a hétvégén, így a következő fordulóban két, eddig 100%-os csapat csap össze a Malom utcai sportpályán.

Jelenleg a Sülysápiak az első, a nagykőrösiek a második helyen állnak 18-18 ponttal. A mieink a jobb gólkülönbségük miatt vannak előrébb.

Október 14-én, szombaton tehát 15:00-tól csap össze a két hibátlan mérleggel rendelkező gárda Sülysápon, a Malom utcai sportpályán.

HAJRÁ SÜLYSÁP!