A Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár húsvéti rajzpályázatot hirdet sülysápi gyermekek körében „Az én húsvétom” címmel.

Első hallásra vidámnak tűnhetett, hogy nincs se suli, se ovi vagy bölcsi, ehelyett Anya és Apa velem lesz egész nap. Ennyi idő elteltével már könnyen elveszthette a varázsát. Ráadásul új szabályok szövik át az életünket, rengeteg otthon elvégzendő feladat vár minden nap, és mindez nagyszülők, barátok és a megszokott közös játék nélkül.

„Mikor lesz ennek vége?” „Mikor ölelhetem már meg a játszópajtásomat, nagyszüleimet?” Gondolhatja sok gyermek. Miközben a gyerekek hihetetlen rugalmassággal alkalmazkodnak a megváltozott életkörülményekhez, a maguk módján fel kell dolgozniuk ezt az időszakot. Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani egy játékos kikapcsolódást, a közös rajzolás lehetőségét, ezzel is kicsit kiszakítva a gyermekeket a minket körülvevő nehéz pillanatokból.

Korcsoportok:

  • 1. kategória: óvodások
  • 2. kategória: általános iskola 1-4. évfolyamai
  • 3. kategória: általános iskola 5-8. évfolyamai

Beküldési határidő: 2021. március 26.

A pályázatra tetszőleges technikával várjuk az alkotásokat. Egy pályázó legfeljebb 2 pályaművel nevezhet. A pályamunkák a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár e-mail címén adhatók le: muvhaz@sulysap.hu .

Beküldéskor tüntesd fel az alkotás címét (ha van), neved, életkorod, iskolád vagy óvodád nevét, melyik osztályba jársz, valamint hozzátartozód internetes elérhetőségét.

A beérkezett pályázatokat bemutatjuk a WAMKK Facebook-oldalán, a legjobbnak ítélt munkákat jutalommal díjazzuk.

A pályázók és szüleik a nevezéssel hozzájárulnak, hogy a beküldött képeket az intézmény a Facebook-oldalán és egyéb internetes felületein megjelenítheti. A pályázattal kapcsolatos kérdésekre a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtárban a +36-29/635-437-as telefonszámon, vagy a muvhaz@sulysap.hu címen kaphattok választ.