A 18. fordulóban Tápióság csapatát fogadtuk hazai pályán.

A mérkőzés előtt, mindenki egy szoros eredményt várt, természetesen hazai sikerrel. Játékosaink szeme előtt is csak a győzelem lebegett.

Az első félidőben magabiztosan kezdtük a játékot, próbáltunk kezdeményezni, de az első támadásainkat még sikerrel háritották a vendégek. Aztán a 13. percben Szűcs Roland talált be a kapuba, ezzel megszerezte vezetést a csapatunk. A vendég csapat látszólag megrogyott a kapott gól után, ezt kihasználva csapatunk ismét nyomás alá helyezte az ellenfél kapuját, melynek meg is lett az eredménye: a 17. percben tizenegyeshez jutottunk, a büntetőt Simon Ádám értékesítette biztos lábbal, ezzel megduplázta az előnyünket.

Az ellenfél támadásait rendre hatástalanították a védőink, esélyt sem adva a gólszerzés lehetőségére. A tökéletes védőmunkának köszönhetően egy kontratámadásból ismét eredményesek tudtunk lenni, a 32. percben Béres Balázs növelte három gólosra az előnyünket. A lendületünk a magabiztos vezetés után sem hagyott alább, a 38. percben Béres Balázs ismét betalált, így a félidőben eldőltnek látszott a mérkőzés végkimenetele.

 

Féldiő: 4-0

 

A második félidőt hasonló intenzitással kezdtük, mint az elsőt, nem kényelmesedtünk bele a mérkőzésbe. A támadásainkat rendszerint az ellenfél kapuját veszélyeztetve tudtuk befejezni. Az 54. percben Béres Balázs növelte még egy góllal nagyobbra az előnyünket. A folytatásban még két gólt sikerült szereznünk, a 68. percben Papellás Péter találatával már 6 gólos volt az előnyünk, és a 86. percben Szűcs Dávid gólja beállította a végeredményt.

 

Végeredmény: Sülysápi SE  –  Tápiósági KSK  7-0 (4-0)

 

Góllövők: Szűcs Roland, Simon Ádám, Papellás Péter, Szűcs Dávid, Béres Balázs(3)

 

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Csaba Sándor, Simon Ádám, Szűcs Dávid, Béres Balázs, Trabak Máté, Szűcs Roland, Simon Lajos

 

Csereként beállt: Katona Márton, Papellás Péter, Dóczy Kornél, Majláth Keve

 

Cserepadon helyet foglalt még: Mészáros Norbert, Vasadi Róbert, Veres István László

 

Edzői értékelés:Az első perctől az utolsóig motiváltan és nagy alázattal játszottunk. Szebbnél szebb gólokat rúgtunk. Ennek a lendületnek kell meglennie a maradék meccsekre!

 

Hajrá Sülysáp!