Rendhagyó módon idén online szervezi meg a sülysápi Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár az adventi koszorú készítést, amire minden érdeklődőt szeretettel hívnak!

Érdemes figyelemmel követni az oldalt mert nyeremény játékkal is kedveskednek az adventi időszak kezdetén!

Online eseményük részletes leírásban taglalja a részleteket:

“Sajnos a vírushelyzet idén nem teszi lehetővé, hogy megtartsuk az adventi kézműves programunkat, ezért rendhagyó módon online szeretnénk megvalósítani valami hasonlót és meghívni benneteket egy kis kézművesedésre…
Ilyen még nem volt, de reméljük, hogy minél többen kedvet kaptok hozzá és csatlakoztok online programunkhoz.
Minden szükséges információt megadunk ahhoz, hogy részt tudjatok venni a programban és a saját otthonotok kényelmében elkészítsétek az adventi koszorútokat.
Bízunk benne, hogy egy jó kis családi program kerekedik belőle és reméljük, hogy minél többen megosztjátok majd velünk, hogy milyen koszorút készítettetek! De a kézműves program mellett, szeretnénk egy kis játékra hívni benneteket és a szerencséseket megajándékozni egy-egy csomaggal, amiben minden alapanyag benne lesz a saját adventi koszorú elkészítéséhez.


JÁTÉK MENETE:
Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre és e-mailben elküldöd nekünk a választ 2020. november 20. péntek 12 óráig, részt veszel egy nyereményjátékban!


Kérdés: Hány darab és milyen színű gyertyák kellenek egy hagyományos adventi koszorú elkészítéséhez?
A válaszokat 2020. november 20. péntek 12:00 óráig lehet elküldeni a muvhaz@sulysap.hu email címre.

A helyesen válaszolók közül, kisorsolunk 10 szerencsést, akik kapnak tőlünk ajándékba egy csomagot, ami tartalmazza szükséges hozzávalókat egy adventi koszorú elkészítéséhez.A nyertesek a csomagot 2020. november 28. szombat 12 óráig vehetik át Teca virágboltjában (2241 Sülysáp, Vasút u. 38.)

Természetesen a többieknek sem kell csüggedni, akik nem nyertek, mert minden szükséges alapanyag beszerezhető szinte bármelyik virágüzletben és ugyanúgy elkészíthetik a saját koszorújukat november 28-án délután 17 órától az online közös kézműves délutánon.”