A 11. fordulóban a Dány KSK csapatát fogadtuk hazai pályán. A mérkőzés előtt csapatunk tudta, ha nyer, akkor a tabella élére ugrik, ennek szellemében léptek pályára játékosaink. Az első perctől kezdve koncentráció és összeszedettség jellemezte a játékunkat, egy percig sem adtunk esélyt az ellenfélnek. A 24. percben Simon Ádám talált be büntetőből, így megszereztük a vezetést. Folytonos támadásaink zavarba hozták az ellenfél védelmét, ismét tizenegyeshez jutott csapatunk, de ezt sajnos nem tudtuk gólra váltani. Az első félidő nem hozott további változást, így a félidei szünetre 1-0-ás vezetéssel vonulhattunk. 

A második félidő elején hamar meg tudtuk duplázni az előnyünket, Szűcs Dávid góljával már 2-0-ra vezettünk. A folytatásban nagyobbnál nagyobb helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos nem tudtuk kihasználni. Az ellenfél az 57. percben még szépíteni tudott, de a találat nem befolyásolta a három pont sorsát. 

Sülysápi SE – Dány KSK 2:1 (1:0)

Csapatunk magabiztos győzelmet aratott, és ezzel folytatta veretlenségi sorozatát. 

Góllövők: Simon Ádám, Szűcs Dávid

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Szűcs Bálint, Béres Kristóf, Csaba Sándor, Simon Ádám, Nagy István, Katona Márton, Szűcs Dávid, Ill Gergely, Simon Lajos

Csereként beállt: Vasadi Róbert, Béres Balázs, Laczkó Levente, Dóczy Kornél

Cserepadon helyet foglalt még: Trabak Zoltán, Mészáros Norbert, Veres István László, Béres László

Edzői értékelés: “Helyenként jól játszva, sok helyzetet kidolgozva megérdemelt győzelmet arattunk.A gólarány nem tükrözi a két csapat közti különbséget.”

Következő mérkőzésünk Tápiógyörgyén: 2021.11.07  13:30

Hajrá Sülysáp!