Csapatunk szombaton kora délután a tabella végén álló Nyáregyházát fogadta.

A mérkőzésen papírforma szerint magabiztos hazai győzelem volt várható. 

A mieink jól kezdték az összecsapást, a 4. percben Csaba Sándor találatával már vezetéshez is jutottunk. A gyors gól után jött egy újabb, a 8. percben Vasadi Róbert duplázta meg előnyünket. Az első félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de sajnos azokat nem tudtuk gólra váltani, így a félidei szünetre két gólos vezetéssel vonulhattunk.

A második félidőben kiszakadt a gólzsák, sorra lőttük a gólokat, így a mérkőzés végére kialakult a két csapat közötti reális gólkülönbség. Az 51. percben Béres Kristóf talált be, majd a 60.-ban Szűcs Dávid, a 63.-ban Béres Balázs, a 79.-ben Trabak Máté, a 80.-ban ismét Béres Kristóf, és a 85.-ben Veres István László állította be a végeredményt. 

Összességében az első perctől az utolsóig uraltuk a játékot, esélyt nem adva az ellenfélnek.

Végeredmény: Sülysápi SE  –  Nyáregyházi SK 8-0 (2-0) 

Góllövők: Csaba Sándor, Vasadi Róbert, Szűcs Dávid, Trabak Zoltán, Veres István László, Béres Balázs, Béres Kristóf(2)

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Ill Gergely, Trabak Zoltán, Szűcs Dávid, Csaba Sándor, Vasadi Róbert, Katona Márton, Szűcs Bálint, Béres Balázs, Simon Lajos, Tóth Tamás

Csereként beállt: Trabak Máté, Béres Kristóf, Dóczy Kornél, Laczkó Levente, Veres István László, Mészáros Norbert

Edzői értékelés: “Az első félidőt nagyon jól kezdtük, amikor 2 gólt is sikerült rúgni. Utána talán túlságosan is megnyugodtunk. A második félidő rendben volt. Sok szép gólt rúgtunk. Remélem a jövő hétvégére is maradt!”

Utolsó őszi bajnoki mérkőzés: 2021.11.21 Farmos 13:00

Hajrá Sülysáp!