A 15. fordulóban Turára látogatott csapatunk. 

Az őszi, Sülysápon elszenvedett 3-0-ás vereségük után fűtötte a vendéglátó csapatot a visszavágás vágya. A hazai csapat ebben a felfogásban lépett pályára, játékstílusuk harcias, helyenként kemény volt. 

Az első félidő első része kiegyenlített volt, de sajnos az ellenfél egy szerencsés találattal vezetést szerzett. A kapott gól után, csapatunk összeszedte magát és kezébe vette az irányítást. Rendre alakítottuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, többször veszélyeztettük az ellenfél kapuját, de sajnos egyenlíteni nem sikerült a félidőben.

Félidő:1-0

A második 45 percet végig támadtuk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, melynek meg is lett a gyümölcse. Egy szöglet után az ellenfél védője kézzel ért a labdához, így 11-eshez jutott csapatunk. A 11-est Simon Ádám magabiztosan értékesítette, ezzel döntetlenre módosította a mérkőzés állását. A folytatásban sem hagyott alább a lendületünk, de nem sikerült megszereznünk a vezetést, így a mérkőzés döntetlennel zárult. 

Végeredmény: Tura VSK  –  Sülysápi SE 1-1 (1-0)

Góllövő: Simon Ádám

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Simon Ádám, Papellás Péter, Szűcs Dávid, Béres Balázs, Trabak Máté, Szűcs Roland, Simon Lajos

Csereként beállt: Béres Kristóf, Dóczy Kornél

Cserepadon helyet foglalt még: Mészáros Norbert, Vasadi Róbert, Majláth Keve, Ill Gergely, Veres István László

Edzői értékelés: “Fizikálisan jól felkészített fiatal csapat ellen játszottunk Turán. Az első félidőben a semmiből sikerült előnyt szerezniük. Félidőben átalakítottuk a csapatot és sikerült még nagyobb nyomást helyezni rájuk amiből tudtunk egyenlíteni. A végén sajnos több ziccert hagytunk ki, így meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Folytatás hazai pályán Zsámbok csapata ellen. 2022.03.12. 15:00-kor

Hajrá Sülysáp!