Csapatunk a nyolcadik fordulóban Turán lépett pályára, ahol rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki, azonban ezeket sorra kihagytuk, így végül nem sikerült besöpörni a 3 pontot. A turai, egy olyan mérkőzés volt ahol reggelig játszhattunk volna, valószínűleg akkor sem rúgtunk volna újabb gólt. A csapat fogadkozik: szombaton javítanak!

Szombaton lesz ugyanis az ötödik fordulóból elhalasztott hazai mérkőzés Farmos ellen. (2022.10.22. 14:00)

Csapatunk jelenleg 5 győzelemmel és 2 döntetlennel, veretlenül áll a csoport élén 17 ponttal a 15 pontos Mogyoród FC II. és a szintén 15 pontos Tápiósági KSK előtt.

A csoport érdekességei közé tartozik, hogy október 17-én a Tóalmás csapatát kizárták a bajnokságból, miután harmadszor nem álltak ki a soron következő ellenféllel szemben. Tóalmás minden meccsét törölték, így azok, akik már lejátszották a tóalmási meccsüket, most elveszítették a Tóalmás ellen szerzett 3 pontjukat és törölték a góllövőlistáról is a Tóalmás elleni találatokat. Ennek köszönhetően Béres Balázs a góllövőlista élére ugrott 10 találatával (holtversenyben a szintén 10 találattal rendelkező Tóth Attilával /Tápiósági KSK/. )