Felnőtt focistáink eredményeivel adósok maradtunk az elmúlt hetekben, ezért először ezt az adósságot rendezzük:

Csapatunk abonyi kirándulása sajnos nem jól végződött. A félidőben még 1:0-ra vezettünk, végül mégis vesztesként hagytuk el a pályát.

Abony KID FC – Sülysápi SE 3:1 (0:1)

Az ezt követő két fordulóban azonban „jöttek az eredmények”:

Sülysápi SE – Újszilvás KSE 2:0 (1:0)

SK Tóalmás-TT Sport – Sülysápi SE 2:4 (0:2)

Ma pedig ismét hazai pályán játszottunk. Ellenfelünk a 10. helyen álló Tápiószőlősi KSE volt.

Csapatunk gyorsan eldöntötte a mérkőzést, hiszen a félidei pihenőre már 4:0-ás vezetéssel mehettünk. Az 5. perceb Szűcs Dávid szerezte meg csapatunknak a vezetést, majd a 22. percben Vasadi Róbert növelte az előnyt. A félidő hajrájában Béres Kristóf (35. perc) és Simon Ádám (41. perc) találtak a kapuba.

A második félidő már nem sikerült ennyire jól. Lőttünk ugyan újabb három gólt, azonban kaptunk is hármat. Megőrizve az első félidőben szerzett négygólos előnyt, 7:3-ra győztünk. A második félidőben Simon Ádám (58. perc), Béres Balázs (62. perc) és Tóth Tamás (79. perc) szereztek gólt a mieink közül.

Sülysápi SE – Tápiószőlősi KSE 7:3 (4:0)

A sülysápi csapat az alábbi összeállításban lépett pályára: Vakjda Szabolcs, Tóth Tamás, Szűcs Dávid, Béres Kristóf, Csaba Sándor, Vasadi Róbert, Simon Ádám, Nagy István, Szűcs Bálint, Béres Balázs, Simon Lajos

Csereként léptek pályára: Mészáros Norbert (76.), Katona Márton (62.), Trabak Máté (53.), Laczkó Levente (68.), Veres István László (79.)

Csapatunk 21 mérkőzés után a negyedik helyen áll a bajnokságban, 15 győzelemmel, egy döntetlennel és 5 vereséggel, 46 ponttal.

Hajrá Sülysáp!