Felnőtt labdarúgó csapatunk a 9. fordulóban a Tápiószőlősi KSE csapatát fogadta. A tabella állását elnézve, szoros mérkőzésre számíthattunk. 

Az ellenfél az erőszakos, durva játékával meglepetést okozott a mérkőzés elején, így vezetéshez is jutott. Szerencsére a hazai találatra nem kellett sokat várni, Ill Gergely a 16. percben egy távoli bombával egyenlítette ki a mérkőzés állását. A mieink játéka eredményesebbnek bizonyult, hiszen rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani, és egyértelmű volt a labdabirtoklási fölény a javunkra. A 35. percben büntetőhöz jutott csapatunk, melyet Simon Ádám magabiztosan értékesített. 

Az első félidő negatívumához tartozik Béres Kristóf sérülése. 

Az első félidő nem hozott már változást, 2-1-es vezetéssel vonulhattunk a félidei pihenőre. 

A második félidő ugyanazt hozta mint az első, az ellenfél próbált valamilyen formában eljutni a kapunkig, de ezt a védelmünk rendre megakadályozta. A 70. percben Veres István László találatával két gólosra nőtt az előnyünk. Az utolsó percekben szépíteni tudott még az ellenfél, de ez nem befolyásolta a három pont megszerzését.

Végeredmény: Sülysápi SE   –   Tápiószőlősi KSE 3-2 (2-1)

Góllövők: Ill Gergely, Simon Ádám, Veres István László

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Béres Kristóf, Simon Ádám, Katona Márton, Szűcs Dávid, Trabak Máté, Ill Gergely, Simon Lajos

Csereként beállt: Veres István László, Dóczy Kornél, Laczkó Levente

Cserepadon helyet foglalt még: Mészáros Norbert, Béres Balázs, Béres László

Edzői értékelés: “Nagyon kellemetlen ellenfelet sikerült legyőznünk minimális különbséggel. Végig sok volt az adok – kapok ami sajnos nekünk nem fekszik. Az akarattal, a küzdéssel most sem volt baj. A győzelem volt a legfontosabb, ami meglett. Köszönjük szurkolóinknak a buzdítást! Továbbra is számítunk rájuk a folytatásban!”

Hajrá Sülysáp!

A következő fordulóban Tóalmáson szerepel a csapat, 2021.10.16. 14:00-kor.