Az elmúlt hétvégén, csapatunk egy előrehozott fordulót játszott le Abonyban. A mérkőzést majd csak a 20. fordulóban kellett volna lejátszani a csapatoknak, de közös megegyezés alapján előrébb hoztuk a mérkőzést. Tudtuk, hogy ezen a meccsen is győzni kell, ha a bajnoki címet el akarjuk érni, így ennek szellemében lépett pályára a csapat.

Az első félidőt agresszívan, de szabálytalankodásoktól mentesen kezdtük, nagy nyomást helyeztünk az ellenfél védelmére, amely eredménnyel járt, hiszen már a 7. percben vezetést szereztünk Béres Balázs találatával. A folytatásban nagyobbnál nagyobb helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos a szünetig nem tudtuk megduplázni az előnyünket, rendre hibáztunk a kapu előtt.

Félidő: 0-1

A második játékrészt is hasonló intenzitással kezdtük mint az elsőt, ismét sikerült zavarba hoznunk az ellenfelet és a 61. percben Béres Balázs révén megdupláznunk az előnyünket. A folytatásban szintén óriási helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos nem sikerült több gólt szereznünk. Az ellenfélnek voltak próbálkozásai, de ők sem jártak sikerrel, így kialakult a végeredmény.

 

Végeredmény: Abonyi Kid FC  –  Sülysápi SE 0-2 (0-1)

 

Góllövő: Béres Balázs(2)

 

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Csaba Sándor, Simon Ádám, Katona Márton, Szűcs Dávid, Béres Balázs, Trabak Máté, Simon Lajos

 

Csereként beállt: Dóczy Kornél, Szabó Gábor

 

Cserepadon helyet foglalt még: Mészáros Norbert, Vasadi Róbert, Veres István László

 

Edzői értékelés: “Jó időben , jó pályán sikerült egy nagyon “munkás” meccset megnyerni. Nagyon fontos 3 pontot hoztunk el Abonyból. Újoncot is avattunk Szabó Gábor személyében.”

Köszönjük a hazai csapat ebédmeghívását !

 

Gratulálunk Szabó Gábornak az első felnőtt bajnoki mérkőzésen eltöltött játékperceihez.

 

Köszönjük a hazai csapat vendéglátását!

 

Folytatás: 2022.04.02  Sülysáp – Tápióság 16:00 Malom utcai sportpálya.

 

Hajrá Sülysáp!