A 16. fordulóban Zsámbok csapatát fogadtuk hazai pályán. A mérkőzés előtt, a két csapat eddigi teljesítménye alapján sima hazai győzelem volt várható. Az őszi összecsapás még elevenen élt az emlékeinkben, amikor is az ellenfél durva játéka határozta meg a játék képét – sajnos a mostani összecsapáson is jellemző volt a durvaság részükről.

Az első perctől kezdve kezünkben tartottuk a mérkőzést, esélyt nem adva az ellenfélnek. 

Folyamatos támadásokkal nyomás alá helyeztük az ellenfél kapuját, nagyobbnál nagyobb helyzeteket alakítottunk ki, melyeket rendre értékesíteni tudtunk. A 15. percben Béres Balázs találatával vezetést szerzett csapatunk, melyet a 38. percben Béres Kristóf megduplázott. A félidő lefújása előtt Szűcs Roland kapáslövése zörrentette meg az ellenfél hálóját, így a félidei szünetre három gólos előnnyel vonulhattunk.

Félidő:3-0

A második játékrészben alábbhagyott az iram, a vendég csapat feladta a küzdelmet. Az előnyünket így is növelni tudtuk, a 78. percben Majláth Keve góljával végleg eldőlt a három pont sorsa. A mérkőzés maradék szűk negyed órájában alakultak ki helyzetek itt is ott is, de az eredményt érdemben már nem befolyásolták.

Végeredmény: Sülysápi SE  –  Zsámboki SE 4-0  (3-0)

Góllövők: Béres Balázs, Béres Kristóf, Szűcs Roland, Majláth Keve

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Szűcs Roland, Szűcs Dávid, Béres Kristóf, Csaba Sándor, Simon Ádám, Szűcs Bálint, Béres Balázs, Trabak Máté, Simon Lajos, Tóth Tamás

Csereként beállt: Papellás Péter, Majláth Keve, Dóczy Kornél

Cserepadon helyet foglalt még: Boros Barnabás, Trabak Zoltán, Vasadi Róbert, Veres István László

Edzői értékelés: “Végre sok néző előtt sikerült játszanunk. Nagyon jó felfogásban , végig kézben tartva megérdemelt győzelmet arattunk. Remélem a lendület tart tovább!”

Folytatás Ikladon 2022.03.20 15:00

Hajrá Sülysáp!