A 17. fordulóban Ikladra látogatott csapatunk. Az őszi, sülysápi vereségük tudatában a visszavágás vágya fűtötte a hazai csapatot. Ezzel szemben az első perctől kezdve nyomás alá helyeztük az ellenfelet, nem hagytunk esélyt, hogy játsszák a játékukat, a mi akaratunk érvényesült. Már az elején óriási helyzeteket tudtunk kialakítani, de sajnos azokat nem sikerült gólra váltani. Csapatunk sajnos a 12. percben elvesztette egyik fontos játékosát, Béres Kristóf térdsérülést szenvedett, így csapatunk cserélni kényszerült. A folytatásban sem hagyott alább a lendületünk, a vezetést is sikerült megszereznünk Szűcs Roland révén.

Félidő:1-0

A második játékrész hasonlóan kezdődött mint az első. Nagy nyomást helyeztünk az ellenfél védelmére, így a 47. percben büntetőhöz jutott csapatunk, melyet Simon Ádám értékesíteni tudott. A szerzett gól látványosan megzavarta az ellenfelet és újabb gólt szereztünk: Trabak Zoltán helyezte a labdát az üres kapuba, ezzel végleg megtört a hazai csapat. Az ellenfél próbálkozásait hatástalanították a védőink, de a végén mégis szépíteni tudtak az ikladiak. 

Végeredmény: Iklad KFC  –  Sülysápi SE  1-3 (0-1)

Góllövők: Szűcs Roland, Simon Ádám, Trabak Zoltán

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Béres Kristóf, Csaba Sándor, Simon Ádám, Szűcs Dávid, Béres Balázs, Trabak Máté, Simon Lajos

Csereként beállt: Szűcs Roland, Majláth Keve, Dóczy Kornél, Katona Márton

Cserepadon helyet foglalt még: Vasadi Róbert, Veres István László

Edzői értékelés: “A tavaszi meccseink közül a legjobban most játszottunk. Végig irányítottuk a játékot. Üröm az örömben hogy megsérült Béres Kristóf játékosunk.  Mielőbbi gyógyulást neki!”

Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, sikerült a saját akaratunkat érvényesíteni. 

Mielőbbi felépülés kívánunk Béres Kristófnak! 

A következő fordulóban Abonyba látogatunk, ahol március 27-én 12:00-kor lép pályára a csapat.

Hajrá Sülysáp!