Labdarúgócsapatunk tovább gyűjtögette a pontjait, aminek köszönhetően már ismét a dobogón, annak is a harmadik fokán várják a fiúk a folytatást.

Sülysápi SE – Mogyoródi KSK 6:1 (1:1)
Lendületesen és jól kezdtünk, azonban helyzetek sokaságát hagytuk ki, amit az ellenfél meg is büntetett: hátrányba kerültünk az első félidő közepén. Néhány perc múlva sikerült egyenlíteni, azonban a félidőre még így is csak döntetlennel vonultunk az öltözőbe. A második félidőben már csak a gólarány volt kérdéses. A második játékrész elején Béres Balázs folytatta az első félidőben már megkezdett gólgyártást és mesterhármasig jutott. Ezt követően még Bíró Ákos két góllal, Lakatos Benjámin pedig eggyel növelte az előnyünket, így alakult ki a 6:1-es végeredmény. Ez az eredmény azonban még így sem tükrözi a két csapat közti különbséget.

Tápiószelei SE – Sülysápi SE 2:4 (1:1)
Ez a mérkőzés is hasonlóan indult, mint a Mogyoród elleni meccs: kihagyott helyzetek, majd ez alkalommal is hátrányba kerültünk, amit még a félidő lefújása előtt sikerült egalizálni Szűcs Dávid találatával. A második játékrész elején ismét Szűcs Dávid volt eredményes, újabb gólt szerzett, amivel átvettük a vezetést. Ezt követően még Béres Balázs és Szűcs Roland is betalált, míg ellenfelünk részéről csak egy válaszra futotta.
Elmondható, hogy a leggyengébb tavaszi játékunkkal sikerült idegenben diadalmaskodni.
Az akarattal és küzdéssel most sem volt baj. A végelszámolásnál nagyon fontos lesz ez a 3 pont.

A következő fordulóban, április 9-én 16 órakor Farmoson lép pályára a csapat.

Hajrá SÜLYSÁP!