A tavaszi első fordulóban Farmos csapatát fogadtuk hazai pályán. Az ellenfél játékstílusa nem változott az őszi találkozó óta, csapkodó, durva játékukat alkalmazták most is. 

Az első félidőben sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos még a gólvonalról is hibázni tudtunk. Uraltuk a mérkőzést, egy percig sem forgott kockán a hazai csapat győzelme. Az első félidőben Dóczy Kornél szerzett vezetést a csapatnak, ezzel beállítva a félidei eredményt.

Félidő:1-0

A második félidőben gólokban is megmutatkozott a két csapat közötti különbség. Papellás Péter góljával már kettőre növeltük az előnyünket, egy percre rá ismét gólt szerzett csapatunk Majláth Keve zörrentette meg az ellenfél hálóját. A végeredményt Papellás Péter állította be az újabb találatával. 

Összességében megérdemelt győzelmet aratottunk.

Végeredmény: Sülysápi SE   –   SK Farmos 4-0 (1-0)

Gólszerzők: Dóczy Kornél, Majláth Keve, Papellás Péter(2)

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Dóczy Kornél, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Csaba Sándor, Simon Ádám, Papellás Péter, Szűcs Dávid, Simon Lajos, Veres István László

Csereként beállt: Majláth Keve, Laczkó Levente

Kispadon helyet foglalt még: Mészáros Norbert, Vasadi Róbert, Szűcs Roland

Edzői értékelés: “Nagyon sokan hiányoztak az alapcsapatból ami sajnos meglátszott az első félidei játékunkon. A második félidőben sikerült ritmust váltani és szép gólokat szereznünk. Győzelmünk teljesen megérdemelt volt.”

Folytatás Turán, 2022.03.05 14:30.

Hajrá Sülysáp!