A 22. fordulóban Tápiószőlősre látogatott csapatunk. A május elsejei hétvégi mérkőzésre 3 hetet kellett várni, a sorsolás fintora miatt.

Az első félidőben a mieink játékán meg is látszódott, sokszor pontatlanul, kapkodva játszottunk, az utolsó momentumokra nem koncentráltunk oda. A harmadik percben vezetést szerzett a hazai csapat, ez komoly figyelmeztetésként hatott fiainkra. Az ellenfél vezetése gyorsan felébresztette a mieinket, összeszedtük magunkat és próbáltuk játszani a játékunkat. Sikerült magasabb fokozatra váltani, gyors ellentámadásokat vezetni és rendre helyzeteket kialakítani. A 25. percben Béres Balázs góljával jött is ez egyenlítés!

A szerzett találat megnyugtatta a csapatot, kezünkbe vettük az irányítást és ezt a mérkőzés végéig tartani is tudtuk.

 

Félidő: 1-1

 

A második játékrészt magabiztosan kezdtük, a félidei beszélgetés jó hatással volt a csapatra, amely gólokban is megmutatkozott. Az 57. percben Szűcs Dávid révén megszereztük a vezetést. A folytatásban sem hagyott alább a lendületünk, a 65. percben Katona Márton találatával már kétgólos volt az előnyünk. A harmadik találat is fontos volt, de a 76. percben Trabak Máté gólja végleg eldőlt a mérkőzés. A végére csapatunk túlságosan is elkényelmesedett így a 90. percben az ellenfél még szépíteni tudott.

 

Végeredmény: Tápiószőlősi KSE  –  Sülysápi SE 2-4 (1-1)

 

Góllövők: Béres Balázs, Szűcs Dávid, Katona Márton, Trabak Zoltán

 

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Csaba Sándor, Simon Ádám, Szűcs Dávid, Béres Balázs, Trabak Máté, Szűcs Roland, Simon Lajos

 

Csereként beállt: Katona Márton, Biró Ákos, Szabó Gábor, Dóczy Kornél

 

Cserepadon helyet foglalt még: Mészáros Norbert, Veres István László

 

Edzői értékelés: “Lassan lendültünk játékba, ami a 3 hetes szünetünknek tudható be. Az első félidő nyögvenyelősre sikerült. A félidőben átbeszéltünk mindent és onnan sebességet váltva játszottunk. Nagyon jó ellenfelet tudtunk legyőzni.”

 

Folytatás: 2022.05.15 17:00 Dány KSK sportpálya!

 

Hajrá Sülysáp!