A 19. fordulóban Aszódra látogatott csapatunk.

A tabella állása és az előzetesen ismert erőviszonyok alapján kötelező győzelmet vártunk csapatunktól.

Az első perctől kezdve mi irányítottuk a játékot, a kezdeményezést megragadva. A jól bevált letámadással most is zavarba tudtuk hozni az ellenfelet, a 8. percben büntetőhöz jutott csapatunk, amit Simon Ádám magabiztosan értékesíteni tudott. A korai gól látványosan megzavarta az ellenfelet, a 10. percben ismét gólt szerzett csapatunk, Szűcs Dávid találatával már két gólos volt az előnyünk. A gyors előnyszerzés sem kényelmesített el minket, a 16. percben Tóth Tamás fejes góljával már három góllal vezettünk. A támadásaink rendre veszélyesek voltak, mindig lövéssel fejeztük be azokat. A 29. percben Papellás Péter talált be újra az ellenfél kapujába, majd egy perccel később Béres Balázs volt eredményes. A félidei sípszó előtt még két találatot sikerült szereznünk, a 38. percben Szűcs Dávid, a 42. percben Szűcs Roland volt eredményes.

 

Féldiő: 0-7

 

A második játékrészt álmosan, túlságosan higgadtan kezdtük, az ellenfél gyorsan szépíteni tudott, de a gyors gólra, góllal válaszoltunk: a 48. percben Szűcs Dávid szerzett újabb találatot. A folytatásban mindkét fél még 2-2 alkalommal volt eredményes: a mieinktől Csaba Sándor és Béres Balázs talált a kapuba.

 

Végeredmény: Aszód FC Utánpótlásért  –  Sülysápi SE 3-10 (0-7)

 

Gólszerzők: Simon Ádám, Tóth Tamás, Papellás Péter, Szűcs Roland, Csaba Sándor, Béres Balázs(2), Szűcs Dávid(3)

 

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Csaba Sándor, Simon Ádám, Katona Márton, Szűcs Dávid, Béres Balázs, Trabak Máté, Szűcs Roland, Simon Lajos

 

Csereként beállt: Papellás Péter, Dóczy Kornél, Szabó Gábor

 

Cserepadon helyet foglalt még: Mészáros Norbert, Vasadi Róbert, Veres István László

 

Edzői értékelés: “Nagy szélben, nagyon rossz pályán,nagyon lelkes ellenfelet sikerült megverni. A gólarány a hazaiakra nézve hízelgő.”

 

Folytatás 2022.05.01. 16:30-kor Tápiószőlősön

 

Hajrá Sülysáp!