A Pest megyei III. osztály keleti csoportjában március 13-án játszotta első igazi tavaszi meccsét a csapat, hiszen az elmúlt hetekben az őszről elhalasztott mérkőzések pótlására került sor.

A Malom utcai pályán lejátszott mérkőzés sajnos már az első félidő derekán eldőlni látszott, amikor ellenfelünk a 24 és 26. percben is gólt szerzett és 0:2-re alakította az állást. A 38. percben Simon Ádám góljával sikerült szépítenie csapatunknak, így a félidőben még élt a remény egy jobb eredmény elérésével kapcsolatban. Aztán a második félidőben nem sikerült betalálnunk ellenfelünk kapujába, míg ecseri részről a 78. percben újabb találat született, beállítva a végeredményt.

Sülysápi SE – Ecser SE 1:3 (1:2)

Csapatunk összeállítása: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Szűcs Bálint, Béres Kristóf, Vasadi Róbert (59′ Nagy István), Simon Ádám, Szűcs Dávid (75′ Solti Péter), Béres Balázs, Trabak Máté, Ill Gergely (59′ Katona Márton), Simon Lajos

Cserék, akik nem léptek pályára: Hostyinszki Ádám, Veres István László

Szakmai értékelés (Veres István László): “Első tavaszi meccsünket az igazi hazai(nem műfüvön) környezeteben játszottuk le a sülyi pályán. Kiváló eredménysorral rendelkező ellenféllel találtuk magunkat szemben. Kemény, férfias játék alakult ki az elejétől a végéig. Sajnos azt kell mondani hogy egy picit nagyobb akarattal játszottak mint mi, így megérdemelten nyertek 3:1-re. Természetesen ez az egy vereség nem tántorít a célunktól, hogy a dobogón végezzünk. Jövő héten javítunk Zsámbokon és elhozzuk a 3 pontot.”

Csapatunk továbbra is negyedik helyen áll a tabellán, versenyben a dobogóért.

Hajrá Sülysáp!