Az előző heti, kicsit izzadságos, tápiógyörgyei győzelem után újra hazai pályán bizonyíthattak fiatal focistáink. Ezúttal az újszilvási együttes volt az ellenfél, akik a találkozót megelőzően 1 győzelemmel és két vereséggel álltak. A sülysápiak legerősebb riválisától, a MozGo-Nagykőrös csapatától éppen egy héttel korábban, hazai pályán kaptak ki 5:3-ra.

A mieink igen lendületesen kezdtek és Béres Balázs mesterhármasával már az első 30 perc után 3:0-ra vezettek. Sorrendben a 12., a 20. és a 27. percben érkeztek Balázs góljai. Katona Márton és Mészáros Csaba sem maradt ki a gólgyártásból, ők a 32. és a 40. percben találtak be, így a félidőre 5:0-ás hazai vezetéssel mehettek a csapatok.

A félidei szünetet követően sem hagyott alább a lendület, az 54. percben Török Csaba 6:0-ra módosította az eredményt. A hatodik gólt már nagyon nehezen emésztették meg a vendégek és a csereként beállt 16-os számú vendégjátékos a sokadik szabálytalanságot követte el, amit a hazai középhátvéd, Tóth Tamás nem túl sportszerűen reagált le, amiért kiállítás járt, de a vendégek 16-os játékosa is ugyanerre a sorsra jutott.

A paprikás hangulat mellett tovább potyogtak a gólok: a 66. percben a vendégek szépítettek, majd Bíró Ákos Csaba is beköszönt egy mesterhármassal (76., 85. és 88. perc), amivel lényegében kiütötték a srácok az újszilvási csapatot.

Sülysápi Gyerekfoci – Újszilvás KSE 9:1

Csapatunk ezzel ismét az első helyre ugrott, jobb gólkülönbségének (29:7) köszönhetően.

A sok gólnak köszönhetően, játékosaink a góllövőlistán is előkelő helyeken szerepelnek: 2. helyen Katona Márton 7 góllal, 3. helyen Mészáros Csaba 6 góllal és az 5. helyen Béres Balázs és Bíró Ákos Csaba 5-5 találattal.

A következő fordulóban Szentmártonkátán lép pályára a csapat, 2023.10.08-án, vasárnap, 15:00-tól.

 

HAJRÁ SÜLYSÁP!