A hétvégi mérkőzésen csapatunk az újonnan felkerülő Tápiósági KSK otthonába látogatott. 

A találkozó számunkra kedvezőtlenül indult, az ellenfél kihasználta a kezdeti megilletődöttségünket és hamar, már a 7. percben vezetést szerzett. 

Csapatunk a gólra góllal válaszolt, a középkezdés után Bérés Kristóf a 8. percben kiegyenlítette a mérkőzés állását.  A folytatásban mindkét csapatnak adódtak nagy helyzetei. Ezek közül a hazaiaknak sikerült egyet kihasználniuk és a 18. percben ismét vezetést szereztek, ezzel beállították a félidei eredményt. 

A második félidőben sokkal magabiztosabban és határozottabban játszott csapatunk, végig uralta a 45 percet. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, melyeket sokszor az utolsó pillanatban hibáztunk el. 

Csapatunk folyamatosan nyomás alatt tartotta az ellenfél védelmét, melynek a 90. percben érett be a gyümölcse, egy szép támadás után Béres Kristóf helyezte a kapuba a labdát, és ezzel beállította a mérkőzés végeredményét. 

Végeredmény: Tápiósági KSK   –   Sülysápi SE 2-2 (2-1)

Góllövő: Béres Kristóf (2)

Pályára lépett még: Vajda Szabolcs, Trabak Zoltán, Szűcs Dávid, Katona Márton, Simon Ádám, Nagy István, Szűcs Bálint, Trabak Máté, Simon Lajos, Tóth Tamás

Csereként beállt: Vasadi Róbert és Ill Gergely

A cserepadon helyet foglalt még: Mészáros Norbert, Laczkó Levente Máté, Béres Balázs, Veres István László és Béres László 

Edzői értékelés: Sajnos nem tudtuk a múlt heti játékunkat hozni. Lassan, álmosan kezdtünk, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Gyors egyenlítésünk után, ismét egy elkerülhető gólt kaptunk. A második félidőt gyakorlatilag végigtámadtuk, és az utolsó percben sikerült az újbóli egyenlítés. Igazságos döntetlen született. 

A hatodik fordulóban 16 órás kezdéssel hazai pályán (a Malom utcában) Aszód csapatát fogadjuk. 

Hajrá Sülysáp!!!