Augusztus utolsó hétvégéje hagyományosan a Sülysápi Gyerekfoci Egyesület által rendezett Gól-SZÓRÓ Kupa időpontja. Idén 11. alkalommal rendezte meg az egyesület az utánpótlástornát, ahol jellemzően 40-60 csapat képviselteti magát a Malom utcai sportpályán.
Idén 49 egyesület vett részt a három napos tornán, ahol valóban potyogtak a gólok.
Péntektől vasárnapig, a 49 csapat, több mint 600 versenyzője, 10 korosztályban mérkőzött meg egymással.
Pénteken este a Sülysápi Gyerekfoci Egyesület idén verbuválódott felnőtt együttese is lejátszotta első (felkészülési) mérkőzését. Az ellenfél az Újpesti Haladás csapata volt. A mérkőzésen sok gól esett, végül a hazaiak nyerték a meccset 8:5 arányban. A mérkőzésre kilátogatott Lisztes Krisztián is, aki jelenleg a Ferencváros csapatában futballozik, de az Újpesti Haladásnál indult a karrierje.
A mérkőzést követően Lisztes Krisztián a Szórómédia stábjának is rendelkezésére állt:

Lisztes Krisztián a Szórómédia kérdéseire válaszol

Pénteken és szombaton is kilátogatott a versenyekre Horinka László polgármester, míg szombaton a Városnapra érkező országgyűlési képviselő, Czerván György is eltöltött néhány percet a programon, ahol megállapította, hogy igazán színes és gazdag sportélet zajlik Sülysápon, gratulált az egyesület vezetésének és megköszönte a Szóró Kft. önzetlen támogatását is.

Czerván György is jelen volt a Gól-SZÓRÓ Kupán

Horinka László polgármester és Katus Norbert alpolgármester is jelen volt a rendezvényen

Fotók: Szőke Attila