Ezüstéremmel zártak a sülysápi U13-as röplabdás lányok az “Őryné Merő Nóra U13 OMB III. osztály” 2. fordulójának, Kunhegyesen megrendezett tornáján.

A tornán az első mérkőzést a mieink játszották a rendező, Kunhegyes Egységes Sportegyesület ellen. Talán az utazás miatti elgyötörtség, vagy az összpontosítás hiánya okozta, de nem sikerült a lányoknak hozni azt, amit egyébként szinte bármikor nyújtani tudnak…. Ahogy az esetünkben nagyon sokszor lenni szokott, az első meccset “elaludtuk”. Két szettben könnyedén múltak felül bennünket vendéglátóink.

Kunhegyes Egységes Sportegyesület – Sülysápi SE 2:0 (25:11; 25:17)

A második meccsre már sikerült összeszedni magunkat és a Hercules SE csapatának legyőzésével visszatért a lányok megfelelő önbizalma.

Sülysápi SE – Hercules SE 2:0 (25:23; 25:13)

A harmadik meccset az UTE csapatával játszottuk. Őket az első fordulóban, még az ősszel sikerült legyőzni, ami akkor is nagy büszkeséggel töltötte el a csapatot, elsősorban az ellenfél neve és múltja miatt. Most is nagy izgalommal várták a lányok a találkozót és jó játékkal ismét sikerült az újpestiek fölé kerekedni.

Sülysápi SE – UTE lila 2:0 (25:21; 26:24)

Két győzelemmel a második helyen végeztünk, ezüstéremmel a nyakukban tértek haza a lányok.

A csapat a következő összeállításban lépett pályára a mai tornán: Dévai Adrienn, Jelenik Emma, Horinka Flóra, Árgyelán Noémi, Rózsa Bíborka, Szőnyi Boglárka, Pail Boglárka, Gyenes Noémi.

Csapatunk legjobb játékosa a mai tornán Gyenes Noémi lett. Gratulálunk!

Edző: Vincze Péter

Edzői értékelés: “Sajnos a reggeli meccset elaludtuk, így most a 2. Hely jutott a lányoknak. Ettől függetlenül a másik két meccsen szenzációsan játszottak, sajnáljuk, hogy a lebonyolítás szerint ma döntő nem volt, így nem tudtunk visszavágni a kunhegyesi lányoknak. Szép volt lányok!”

Hajrá Sülysáp!