Őryné Mérő Nóra U13 OMB III. osztály (negyedik forduló)

13 éves röplabdás lányaink az országos harmadosztályú bajnokságban szerepelnek, ahol a mai, három csapat részvételével lezajlott torna előtt az 52 csapatos mezőny hatodik helyén álltak 21 ponttal.

A mai tornát csapatunk szervezte a kókai sportcsranokba, ahol a mieink mellett részt vett a Veszprém RK piros csapata, valamint a HERCULES SE együttese.

A torna a mieink és a HERCULES csapatának mérkőzésével kezdődött, azonban hivatalosan nem került sor a találkozóra, mivel a HERCULES SE versenyzőinek nem volt érvényes a sportorvosi engedélyük. Csapatunk így játék nélkül szerezte meg a győzelemért járó pontokat. Az adminisztratív hiba ellenére a két csapat tét nélkül megmérkőzött egymással, így az is kiderült, hogy a mieink a pályán is jobbak ellenfelüknél – a barátságos mérkőzést is megnyerték.

A másik mérkőzésünket a Veszprém csapata ellen játszottuk. A meccset három szettben könnyedén nyertük 3:0-ra.

SÜLYSÁPI SE – Veszprém RK Piros 3:0 (25:9; 25:5; 25:9)

Csapatunk összeállítása: Dévai Adrienn, Szántai Zita, Jelenik Emma, Horinka Flóra, Árgyelán Noémi, Rózsa Bíborka, Pail Boglárka, Gyenes Noémi

Edző: Vincze Péter; Másodedző: Szilágyi István

A torna legjobb játékosának a mai napon Horinka Flóra bizonyult.

A hatodik forduló után a legjobb hat csapat egy kétnapos döntőben küzd meg a legjobb helyekért. Jó esélyünk van rá, hogy ott leszünk a legjobb hat között!

Szép volt lányok!

Hajrá Sülysáp!

#sulysapvolley