2021. október 3-án U15-ös lány csapatunknak is megkezdődtek a bajnoki küzdelmek. Csapatunk tavaly még U13-ban versenyzett, ahol kisebb a pálya és csak négyen játszanak egy csapatban. U15-től nagyobb pályán, már hatan-hatan szerepelnek a mérkőzéseken. Az új körülményekhez pedig hozzá kell még szokniuk a lányoknak.

Ennek ellenére nem kezdett rosszul a Szentgyörgyi Níla; Dévai Adrienn; Szántai Zita; Horinka Flóra; Szőnyi Boglárka; Rózsa Bíborka; Monoki Iringó; Gyenes Noémi; Simon Laura összeállítású csapat. A vasárnapi tornán számunkra az első mérkőzés a Kunhegyes ESE elleni találkozó lett volna, azonban a kunhegyesi csapat nem érkezett meg a tornára, így várhatóan ennek a mérkőzésnek a pontjait a mieink számára írják majd jóvá, játék nélkül. A következő mérkőzésen azonban már meg kellett izzadni a pontokért: a BKGDSE Volleyball U15 volt az ellenfél, akikkel szemben az első játszmát szoros csatában sikerült megnyerni (26:24). A második játszmában viszont ellenfelünknek sikerült jobban az összpontosítás (21:25). A döntő, harmadik játszmában viszont lányainkak nem remegett meg a kezük és viszonylag könnyed győzelmet arattak (25:16)

Sülysápi SE – BKGDSE Volleyball U15 (2:1 (26:24; 21:25; 25:16)

Játék közben – a mieink fekete-korall színben

A harmadik mérkőzést a hazai pályán játszó KSE ellen vívtuk, sajnos nem sok sikerrel. Az első játszmában még nagyjából tudtuk tartani a lépést a hazaiakkal (19:25), azonban a második és a harmadik játszma könnyed hazai győzelemmel ért véget (16:25 és 12:25).

Sülysápi SE – KSE 0:3 (19:25; 16:25;12:25)

A KSE ellen most sem sikerült nyerni.

Jelenleg a csapat a négy fős csoport második helyén áll. Legközelebb november 6-án lépnek pályára a lányok. Ellenfelük újra a KSE; Kunhegyes és BKGDSE lesz.

HAJRÁ SÜLYSÁP!