U17-es lányaink két kemény ellenfél ellen játszottak OSB (Országos Serdülő Bajnokság) fordulót vasárnap Tatán. Célunk minimum az egyik, de lehetőleg mindkét meccs megnyerése volt, ezzel a tabellán a legjobb 3 között maradni.

Az Észak-Dunántúli Röplabda Akadémiát (ÉDRA) kiélezett küzdelemben végül sikerült is legyőzni. Az első szettet elaludtuk, utána viszont a nyerni akarásunkkal és agresszív játékkal fordítottuk javunkra a mérkőzést. A folyamatos, 1-2 pontos ide-oda vezetések viszont mentálisan sokat kivettek a csapatból.

Egy rövid szünet után Pécs ellen léptünk pályára, ahol szintén szoros eredmény született, most azonban sajnos nem a mi javunkra. 2-1-es vezetésünknél a pécsi lányok jó nyitásokkal egyenlítettek, majd a rövidítésben 13-13-nál fordítottak a szetten, megnyerve ezzel a meccset. Egy friss Sülysáp ellen egészen biztos más eredmény született volna… Így is hatalmas teljesítmény ez a csapattól, a szinte egybefüggő, közel 4 órás meccsidőben a lányok majdnem végig hozták a játékunkat!

Csapatunk jelenleg második a tabellán 9 forduló után, jónak mondható 1,486-os pontaránnyal. Több csapatnak van elmaradt mérkőzése, de ezek pótlása után sem csúszhatunk hátrébb a 4. helynél.

ÉDRA – SÜLYSÁP 1 – 3 (-12,24-.18-,23-)

SÜLYSÁP- PTE-PEAC 2 – 3 (-22,23-,-20,23-,14-16)

Állós sor: Farkas Dominika, Horinka Zsófi, Budao Kamilla, Lukács Karola, Simon Ivett, Káré Vanda, Vincze Péter (edző)

Ülnek: Szentgyörgyi Níla, Ferenc Petra, Papp Lili

#sulysapvolley Hajrá Sülysáp!