A bajnokság 8. fordulójában, szombaton délelőtt Úriba látogatott csapatunk. 

Az Úri elleni mérkőzések, mindig rangadónak számítanak. Csapatunk ennek megfelelő koncentráltsággal lépett pályára, és a mutatott játékunk is ezt tükrözte. A mérkőzés elején gyorsan vezetést szerzett csapatunk, a 7. percben Béres Kristóf talált be az ellenfél kapujába. A gyors támadásainkra nem tudott reagálni az ellenfél védelme, sorra dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. A 18. percben egy szép támadás után Simon Ádám helyezte a labdát a kapuba, így csapatunk megduplázta előnyét. Az első félidőben a további kialakított helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani, így a félidei szünetre két gólos előnnyel vonulhattunk. 

A második félidőben sem tört meg a csapat lendülete, a 49. percben ismét Béres Kristóf zörrentette meg az ellenfél hálóját, és növelte három gólosra az előnyünket. A biztos előny birtokában kicsit elkényelmesedett a csapat játéka, amit ellenfelünk ki is használt és szépített. A győzelemaz azonban még így sem forgott egyetlen percig sem veszélyben, de a 86. percben Trabak Máté góljával még biztosabbá vált a 3 pont. A 87. percben végleg eldőlt a mérkőzés sorsa, amikor Dóczy Kornél helyezte a labdát az üres kapuba egy bepassz után.

Végeredmény: Úri KSK   –   Sülysápi SE (0-2) 1-5

Góllövők: Simon Ádám, Trabak Máté, Dóczy Kornél, Béres Kristóf (2)

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Trabak Zoltán, Szűcs Dávid, Béres Kristóf, Katona Márton, Simon Ádám, Nagy István, Szűcs Bálint, Trabak Máté, Simon Lajos, Tóth Tamás

Csereként beállt: Ill Gergely, Dóczy Kornél, Vasadi Róbert, Laczkó Levente, Veres István László

Cserepadon helyet foglalt még: László Ferenc, Béres László, Béres Balázs

Edzői értékelés: “Sajnos érződött a két hét kihagyás a csapat játékán. Helyenként kapkodva, helyenként körülményesen játszottunk. Az eredmény még így is hízelgő a hazai csapatra nézve.”

Hajrá Sülysáp!

A következő fordulóban hazai pályán fogadjuk Tápiószőlős csapatát, szombaton 15óorás kezdéssel a malom utcai sportpályán.