A Pest Vármegyei IV. osztályú bajnokság Délkeleti csoportjában szereplő felnőtt labdarúgóink várakozáson felüli rajtot vettek a bajnokságban: az első három meccset megnyerték, imponáló 16:4-es gólkülönbséggel a mezőny második helyén álltak a hétvégi forduló előtt, amikor is Tápiógyörgye csapata volt az ellenfél. Az a Tápiógyörgye, akik a két lejátszott meccsüket elveszítették és 12 gólt kaptak. Ezek ismeretében mindenki egy könnyed győzelemre számított talán, azonban nem egészen ez történt!

Olyannyira nem, hogy az első félidő végén kapott góllal 1:0-s hátrányban mentek a srácok pihenőre és valljuk be, hogy nem ehhez szoktunk, hanem inkább ahhoz, hogy a szünetre már eldőlt a meccs a javunkra. A félidőben nem tudjuk, hogy mi történt az öltözőben, de a második félidőre már némileg más játékfelfogásban jöttek ki a srácok és az 50. percben Béres Balázs révén egyenlítettek, majd az 59 és a 66. percben Mészáros Csaba találataival a vezetést is átvette a csapat. Az előnyt a 68. percben Dóczy Kornél tovább növelte és már 4:1-re vezettünk, amire a hazaiak a 78. percben tudtak még válaszolni és így alakult ki a 4:2-es végeredmény.

Tápiógyörgye KSK – Sülysápi Gyerekfoci 2:4

El kell mondani azt is, hogy volt két kihagyott büntetőnk is, de így is magabiztosan hoztuk a mérkőzést, bár a játék tényleg nem úgy ment, mint az első három meccsen.

A folytatásban Újszilvás csapatát fogadjuk a Malom utcai pályán szeptember 30-án 15:00-tól.

 

HAJRÁ SÜLYSÁP!