A 10. fordulóban Tóalmásra látogatott csapatunk. A mérkőzés nem kezdődött jól számunkra, hiszen a 8. percben hátrányba kerültünk. A korai bekapott gól után, gyorsan sikerült egyenlítenünk. A 11. percben Szűcs Dávid talált be az ellenfél kapujába. Az egyenlítő gól megnyugtatta csapatunkat és ez a játék képén is azonnal látszódott. A 17. percben Simon Ádám találatával csapatunk megszerezte a vezetést, amit a mérkőzés végéig már nem adott ki a kezéből. Az első félidő második felében már kialakult a két csapat közötti különbség, uraltuk a mérkőzést. 

A 33. percben Vasadi Róbert növelte előnyünket két gólosra, majd a 40. percben Trabak Zoltán állította be a félidei eredményt! 

Félidő: 1 – 4

A második félidő eleje már az elképzelésünk szerint alakult, hiszen a 47. percben Vasadi Róbert találatával már négy gólos volt az előnyünk. A játék lendülete alább hagyott a második játékrészben, mindkét csapat tudta, mi lesz a végkimenetel. A 65. percben Vasadi Róbert ismét megvillant, és ezzel bebiztosította a győzelmet. Az ellenfél próbálkozásai sikerrel jártak, még egy találatot szereztek, de a mérkőzés végkimenetelét ez nem befolyásolta.

Végeredmény: SK Tóalmás  –  Sülysápi SE 2-6 ( 1-4 )

Góllövők: Szűcs Dávid, Simon Ádám, Trabak Zoltán, Vasadi Róbert (3)

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Ill Gergely, Trabak Zoltán, Szűcs Dávid, Katona Márton, Vasadi Róbert, Simon Ádám, Szűcs Bálint, Trabak Máté, Simon Lajos, Tóth Tamás

Csereként beállt: Dóczy Kornél, Laczkó Levente, Veres István László

Cserepadon helyet foglalt még: Nagy István, Béres Kristóf, Béres Balázs, Mészáros Norbert, Béres László

Edzői értékelés: “Sikerült megszerezni a 3 pontot és sérülés nélkül megúszni a meccset. Sokkal többet nem érdemes erről a mérkőzésről mondani.”

A héten két elhalasztott mérkőzést is játszik csapatunk:

2021.10.21 – 18:30 Aszód csapata ellen

2021.10.24 – 14:00 Abony csapata ellen.

Az Abony elleni mérkőzés jegybevételét az egyesületünk “Ferencz Laura Gyógyulásáért Alapítványnak” adományozza. 

Hajrá Sülysáp!