A Pest megyei III. osztály Keleti csoportjában a legutóbbi három meccsét megnyerő sülysápi csapat Újlengyelbe utazott a mögöttünk álló hétvégén. Az újlengyeliek, hozzánk hasonlóan szintén megnyerték a legutóbbi három mérkőzésüket, ráadásul a hazai pálya előnye is mellettük szólt.

A szombaton, 16:00 órakor kezdődő mérkőzést villanyfény mellett játszották a csapatok, melyen Béres Kristóf góljával a 19. percben a mieink szerezték meg a vezetést. Az első félidő hajrájában a helyieknek sikerült egyenlíteniük, így 1:1-es döntetlen állásnál mehettek a csapatok pihenőre. A második félidőben aztán nagyobb sebességfokozatra kapcsolt csapatunk, és először az első találatot is jegyző Béres Kristóf góljával megszereztük a vezetést a 66. percben, majd a 71. percben Vasadi Róbert találatával alakult ki a végeredmény.

Ezzel az újabb győzelemmel csapatunk már a 4. helyen áll a bajnoki sorrendben és karnyújtásnyira van a dobogós helyezéstől, mivel kevesebb mérkőzést játszott az 1 ponttal előrébb álló Abonyi KID FC-től.

Újlengyeli DSE – Sülysápi SE 1:3 (1:1)

Gólok: Béres Kristóf (2) és Vasadi Róbert

Szép volt fiúk!

Hajrá Sülysáp!