A 25. fordulóban hazai pályán fogadtuk Tápiógyörgye csapatát. Előzetesen tudta mindkét csapat, hogy valószínűleg ezen a találkozón fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Természetesen a csapatok ennek tudatában léptek pályára.

Az első félidőt kapkodva kezdte csapatunk, de a folytatásban sikerült lehiggadni és helyzeteket kialakítani. Sajnos nem sikerült egyet sem értékesíteni. Az ellenfélnek is voltak kisebb, nagyobb helyzetei, de olykor kapusunk védett bravúrral, olykor a hátvédeink hárították a támadásokat.

Félidő: 0-0

A második játékrész ugyanúgy folytatódott, ahogy az első befejeződött. Sokáig kiegyenlített volt a párharc, de az ellenfél magasabb fokozatra tudott váltani, ezzel nagyobb nyomást helyeztek a védőinkre. Sajnos ezt a tempót csapatunk nem tudta felvenni, az ellenfél megszerezte a vezetést. A találat látványosan megtörte lelkileg a mieinket, nem tudtunk újabb energiákat előkaparni. A folytatásban az ellenfél ismét betalált majd még plusz egy góllal növelte előnyét, ezzel végleg eldőlt a mérkőzés sorsa. Sajnos nem sikerült a bravúr, nem sikerült a bajnoki cím megszerzése és ezzel a magasabb osztályba jutás kivívása.

 

Végeredmény: Sülysápi SE  –  Tápiógyörgye KSK 0-3 (0-0)

 

Kezdőcsapat: Vajda Szabolcs, Tóth Tamás, Trabak Zoltán, Szűcs Bálint, Csaba Sándor, Simon Ádám, Szűcs Dávid, Béres Balázs, Trabak Máté, Szűcs Roland, Simon Lajos

 

Csereként beállt: Biró Ákos, Katona Márton

 

Cserepadon helyet foglalt még: Dóczy Kornél, Szabó Gábor, Papellás Péter, Majláth Keve, Veres István László

 

Edzői értékelés: “Sajnos totális rövidzárlat. Az akaraton és a küzdőszellemen kívül nem működött semmi. Megyünk tovább és megpróbáljuk az osztályozón kiharcolni a feljutást.”

 

Köszönjük a helyi rendőrőrsnek és polgárőrségnek, hogy biztosították a mérkőzés zökkenőmentes lebonyolítását!

Köszönjük azoknak a szurkolóknak akik kilátogattak a mérkőzésre és buzdították a csapatot! Reméljük a folytatásban is velünk lesznek!

 

Hajrá Sülysáp!